fbpx

„Eismo kiškiai“ – tai viešas socialinis-edukacinis renginys visai šeimai su vaikais. 2014 m. renginio metu vyko įvairūs su saugiu eismu susiję mokymai: kaip saugiai elgtis gatvėje, kaip suteikti pirmąją pagalbą. Taip pat veikė kūrybinės dirbtuvės, koncertavo žinomi atlikėjai ir saviveikliniai kolektyvai.

Renginio metu specialiai policijos sukonstruotoje gatvėje, žaisdami su Amsiu ir kitais personažais, vaikai imitavo kasdienes eismo situacijas bei mokėsi jas spręsti. Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos savanoriai ir vaikus, ir suaugusiuosius mokė teikti pirmąją pagalbą, tėvams buvo siūloma spręsti „Regitros“ specialiai paruoštą testą ir pasitikrinti savo kelių eismo taisyklių žinias.

Mokymus ir pramogas nuo renginio pradžios lydėjo šventinis koncertas – scenoje pasirodė per 200 atlikėjų.

Socialinį-edukacinį renginį šeimai „Eismo kiškiai“ inicijavo gyventojų saugumu besirūpinanti bendrovė „Mokilizingas“, kartu su Vilniaus miesto savivaldybe, Lietuvos Raudonuoju kryžiumi, Vilniaus apskrities VPK kelių policijos valdyba bei „Regitra“. Renginį organizavo UAB „Ecodriving LT“ ir renginių agentūra „Correctus“. Renginys vyko Vilniuje, prie Baltojo tilto.

 

 

Atsiliepimai

Naujienos